Igra življenja (album)

V času svojega poučevanja na OŠ Lila je Kristijan Crnica – Kikifly z otroki pri pouku umetnosti ustvaril več kot 50 otroških pesmi, izbor 14 najboljših (pri čemer so štirje letni časi združeni v eno skladbo, zato 11) pa je sedaj dobil orkestralno formo in glasove znanih.

Med njimi so Alenka Godec, Nuška Drašček, Regina, Saša Lešnjek, Bepop Ladies, Tinkara Kovač, Maja Založnik, Vili Resnik in Gregor Štrasbergar – Štras. V nekaterih pesmih je poleg orkestra slišati še otroški pevski zbor OŠ Lila, spet v drugih pa vokal avtorja glasbenega projekta Kristijana Crnice – Kikifly. Za aranžmaje je poskrbel Martin Jošt, za produkcijo pa Janez Križaj.

Poslušate jih lahko preko pretočnih storitev Apple Music, Spotify, YouTube Music, Deezer in Tidal

Opis

SEZNAM PESMI | ALBUM IGRA ŽIVLJENJA

Čarovnija življenja – Kristijan Crnica (Kikifly)
Gozd – Alenka Godec
Hvaležnost – Saša Lešnjek
Cimet, med in čaj – Nuška Drašček
Letni časi (venček štirih pesmi) – Kristijan Crnica (Kikifly), Regina & Maja Založnik
Svet talentov – Bepop Ladies
Pusti času čas – Gregor Strasbergar Štras
Knjiga ljubezni – Kristijan Crnica (Kikifly), Tinkara Kovač & Otroški pevski zbor Lila
Želva Živa – Vili Resnik
Skrivnosti – Kristijan Crnica (Kikifly) & Otroški pevski zbor Lila
Lila himna – Kristijan Crnica (Kikifly)

 

KONCERT V CANKARJEVEM DOMU | LILA = IGRA ŽIVLJENJA

Vabimo vas tudi, da se nam pridružite na tem edinstvenem doživetju, ki bo 16. maja 2024 potekalo v Cankarjevem domu. Na prireditvi bodo poleg glasbenikov sodelovali še igralka Mojca Fatur, pod produkcijo pa se bodo podpisali režiserka Urška Žnideršič, glasbeni producent Janez Križaj in producentka prireditve Maja Monrue – v sodelovanju z Osnovno šolo Lila Ljubljana.

Koncert, na katerem se otroška domišljija otrok osnovne šole Lila prelije v orkestralne aranžmaje, za katere je poskrbel Martin Jošt, in zgodbe, ki jih je moč povedati zgolj skozi čarobno glasbo. Odtis sodobnega časa skozi otroške oči pod kreativnim vodstvom, za katerim stoji Kristijan Crnica – Kikifly, skupaj s svojimi glasbenimi prijatelji, med katerimi nastopijo tudi Alenka Godec, Saša Lešnjek, Regina, Tinkara Kovač, Vili Resnik, BePop ladies in drugi. Skozi prireditev nas bo popeljala igralka, Mojca Fatur, pod produkcijo pa se bodo podpisali, režiserka Urška Žnideršič, glasbeni producent Janez Križaj in producentka prireditve, Maja Monrue, v sodelovanju z vodstvom Osnovne šole Lila Ljubljana.

Vstopnice si lahko zagotovite TUKAJ.

Facebook dogodek je objavljen TUKAJ.